Events


Solvinx Gebruikersdag


Op dinsdag 12 november 2019 vindt de USoft Solvinx gebruikersgroep plaats. Een dagdeel voor de gebruikers van het privacy management platform Solvinx en haar modules zoals SMART PIA, SMART Dashboard, SMART Studio.
 
12 nov 2019
Naarden

AVG-verdiepingssessie voor de zorgsector


USoft organiseert een AVG-verdiepingssessie voor de zorgsector. Kom in gesprek met andere branchegenoten van ziekenhuizen en grote zorginstellingen omtrent de laatste ontwikkelingen binnen de AVG. Schrijf u nu in.
19 sep 2019
Jongerius Kantoor, Utrecht

Solvinx gebruikersdag 16 mei 2019


Op donderdag 16 mei 2019 vindt de tweejaarlijkse USoft Solvinx gebruikersgroep plaats. Een speciale ochtend voor de gebruikers van het privacy management platform Solvinx en haar modules zoals SMART PIA en SMART Dashboard. 
 
16 mei 2019
Utrecht

Qlik Qonnections 2019


Bezoek onze breakout-sessie tijdens Qonnections op 16 mei voor de laatste updates omtrent de GDPR en hoe u aantoonbaar controle krijgt op uw privacy administratie. 
 
16 mei 2019
Gaylord Center in Dallas

AVG-verdiepingssessie voor hoger onderwijs


Als verantwoordelijke voor de AVG binnen uw onderwijsinstelling heeft u aan extra uitdagingen geen gebrek. Naast dat de privacywet verplichtingen schept, biedt het u ook serieuze kansen. Op donderdag 4 april 2019 organiseert USoft een AVG-verdiepingssessie voor hogescholen en universiteiten. 

4 apr 2019
Villa Jongerius, Utrecht

Congres Informatieveiligheid in de Overheid


USoft is op het congres Informatieveiligheid in de Overheid aanwezig als partner in de parallelsessie  met een praktijkcase en op de beursvloer met een stand voor een demonstratie van onze Privacy Management tool Solvinx. Schrijf u nu in met een leuke korting via USoft.

14 mrt 2019
't Spant, Bussum