Samenwerking USoft en MagnaVersum


31 okt 2018

USoft B.V. de wereldwijde softwareleverancier van de privacy management tool SMART PIA en MagnaVersum BI Services B.V. de innovatieve marktleider in BI-software en informatiemanagement hebben een partnerovereenkomst gesloten op het gebied van managementinformatie voor de volledige privacy administratie van organisaties. Per oktober 2018 levert MagnaVersum de dashboards voor de USoft SMART PIA gebruikers. Via deze dashboards hebben haar klanten direct en dynamisch inzicht in hun actuele privacy administratie. 
 

Uitgebreide rapportages om het juiste inzicht te verkrijgen

De goede reputatie van organisaties is belangrijk. Onder de nieuwe privacywetgeving is het voor organisaties van belang te kunnen anticiperen op komende privacy vragen, door het ontsluiten van data kunnen gebruikers dit direct op een eenvoudige manier en hebben ze een actueel inzicht in risico’s, tekortkomingen & mitigerende maatregelen.

SMART PIA, de software voor en het uitvoeren van Data Protection Impact Assessments (DPIA) en het invoeren en beheren van het verwerkingsregister, geeft organisaties aantoonbaarheid van de belangrijkste administratieve componenten van de AVG. “Dankzij de samenwerking met MagnaVersum stellen wij onze SMART PIA gebruikers in staat om via dashboards eenvoudig hun eigen managementrapportages te bekijken via de module SMART Dashboard, dit zal leiden tot waardecreatie met administratieve verlichting en adequate bijsturing.”, aldus Roel Spans, Algemeen Directeur bij USoft.

Angelika Klidas, Chief Business Officer bij MagnaVersum vult aan: “Door de nieuwe privacywetgeving moeten organisaties meer en beter de controle hebben over (privacygevoelige) data en informatie die zij in huis hebben. USoft’s SMART PIA is een tool die deze controle geeft. Met de door ons ontwikkelde dashboards krijgen gebruikers diepgaand en dynamisch inzicht in hun prestaties ten aanzien van privacy en veiligheid van gegevens. De managementinformatie is gemakkelijk, maar goed beveiligd, te benaderen middels ons platform OneDataView-4-IT (ODV4IT). Een perfecte samenwerking waarmee de ‘needs’ en ‘wants’ van organisaties samensmelten.”
Fotobijschrift: ondertekening partnerovereenkomst USoft en MagnaVersum.
Staand, v.l.n.r.: Marcus Breet, Sales Manager bij USoft en Angelika Klidas, Chief Business Officer bij MagnaVersum. Zittend, v.l.n.r.: Roel Spans, Algemeen Directeur bij USoft en Soekhram Gokoel, CEO bij MagnaVersum 
 

Voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
USoft B.V.
Petra Halenbeek, Marketing Manager
Telefoon: 06 – 5352 5601
Email: petra.halenbeek@usoft.com
 
MagnaVersum BI Services B.V.
Angelika Klidas, Chief Business Officer
Telefoon: 06 – 5548 2011
Email: angelika.klidas@magnaversum.com
 

 


Geef uw reactie


Verzenden