USoft stelt twee nieuwe Privacy Consultants aan


8 feb 2019USoft de aanbieder van Solvinx, de totaaloplossing voor privacy, security en riskmanagement compliance, heeft twee nieuwe Privacy Consultants aangesteld. Robert Kreuger en Marieke Knegt passen perfect in de groei ambitie van USoft. Met hun ruime privacy ervaring, achtergrond en persoonlijke betrokkenheid zijn zij een welkome aanvulling in het USoft team en dragen zij bij aan de verdere groei en ontwikkeling van het product Solvinx.

Marieke Knegt gaat aan de slag als Privacy Consultant. Voor USoft werkte ze als coördinator van de Contracting afdeling en was ze de Privacy Officer bij Between Staffing. In die hoedanigheid heeft ze de nodige ervaring op gedaan omtrent de AVG. ‘En nu mag ik als Privacy Consultant aan de slag bij USoft. Ik ben een echte doener en resultaatgericht. Ik laat me graag leiden door feiten, ervaringen en praktijk. Ik denk dat ik dat in de rol van Privacy Consultant goed kan inzetten voor de Solvinx gebruikers van USoft’. Aldus Marieke Knegt. 

Robert Kreuger is aangesteld als Senior Privacy Consultant. Robert heeft een juridische achtergrond en is zodoende volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van privacy en security. Hij is een oplossingsgerichte teamspeler en heeft hiervoor o.a. gewerkt bij Capgemini en Deloitte. Het inrichten en implementeren van nationale en internationale programma’s met een focus op privacy, informatiemanagement en digitale security en het vertalen van de juridische aspecten van privacy (compliance, gegevensbescherming, strategisch risicobeheer) naar een praktische aanpak behoren tot zijn kernspecialiteiten.
 


Geef uw reactie


Verzenden