De juiste licentie die past bij uw behoefte
Solvinx de privacy managementoplossing is geschikt voor zowel het MKB als voor grote organisaties. De licentiekosten van onze software variëren in prijs, afhankelijk van het aantal gebruikers, welke modules worden aangeschaft en welke services er worden afgenomen. Voor ieder budget een Solvinx oplossing op maat!


 

Ik ontvang graag een offerte, neem contact met mij op

We komen graag met u in contact om het beste Solvinx pakket voor uw organisatie te bepalen. Neem contact met ons op voor meer prijsinformatie, per mail of voor een vrijblijvende afspraak. Bellen kan naar: 035 699 0699.


Na het invullen van het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contactformulier


Training

Voor de modules SMART PIA en SMART Studio kunt u bij USoft naast standaard trainingen ook een training op maat aanvragen. Tijdens de tweedaagse Administrator Training voor SMART PIA leert u hoe u vragenlijsten kunt aanmaken of aanpassen, gebruikers aan de tooling kunt toewijzen en hoe u een workflow moet inregelen.

Tijdens de SMART Studio Training, die eveneens 2 dagen duurt, leert u hoe u op eenvoudige wijze uw data mapping kunt uitvoeren en hoe het semantische taalmodel voor de wetgeving en normenkaders in elkaar steekt.

De kosten voor Solvinx trainingen zijn op aanvraag.

Twijfel niet langer en neem direct contact met ons op